Annelies de Graaf

Annelies (1979) is sinds 2006 advocaat. Zij heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is in 2004 ‘met genoegen’ afgestudeerd in het Privaatrecht. Voor haar rechtenstudie was zij te vinden aan de Hanze Hogeschool te Groningen, waar zij de studie Management, Economie en Recht heeft afgerond. Tijdens deze studie vond Annelies haar passie voor het recht. Annelies is voordat zij tot advocaat werd beëdigd enkele jaren als bedrijfsjurist werkzaam geweest.

Annelies houdt zich voornamelijk bezig met ondernemings- en contractenrecht en werkt met name voor kleine en middelgrote ondernemingen. Zo adviseert zij ondernemers bij fusies, overnames, (her)inrichting van aandeelhouderstructuren, aandeelhoudersgeschillen en vormen van samenwerking. Annelies heeft daarnaast veel ervaring met het opstellen, beoordelen, wijzigen en/of beëindigen van contracten. Ook gaat Annelies een procedure niet uit de weg.

Annelies is als persoon en jurist enthousiast, betrokken en doortastend. Zij staat voor wat zij doet en gaat altijd voor het best mogelijke resultaat.

In haar vrije tijd houdt zij ervan om te lezen, wandelen en te reizen.

Neem contact op met Annelies de Graaf

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl