AVG geldt ook voor uw onderneming

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

De AVG geldt voor alle ondernemingen die persoonsgegevens verwerken. Dat is dus eigenlijk voor elke onderneming! U verwerkt al persoonsgegevens bij het maken van een afspraak. U noteert dan de naam, adres en telefoonnummer van de persoon. Spectrum Advocaten biedt u een helpende hand om uw onderneming AVG-proof te maken.

De kosten voor het uitvoeren van de privacyscan bedragen € 400,-- exclusief btw. Als u ons vervolgens de opdracht geeft tot het uitvoeren van (een deel van) de genoemde actiepunten, wordt het bedrag van € 400,-- in mindering gebracht op de factuur voor het uitvoeren van de actiepunten. De privacyscan betreft een vragenlijst die de ondernemer invult. Daarna volgt een afspraak met u en Spectrum Advocaten om de vragenlijst punt voor punt door te nemen. U ontvangt daarna een lijst met actiepunten die (nog) nodig zijn om uw onderneming AVG-proof te maken.

Wilt u deze privacyscan aanvragen? Schrijf u dan in via onderstaand inschrijfformulier en wij nemen daarna direct contact met u op!"


Alles over de komende AVG

In het kader van het ontzorgen van de MKB'er staan wij de ondernemer ook bij met betrekking tot de nieuwe privacywetgeving die vanaf 25 mei a.s. van toepassing is: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In dit blog is uiteengezet wat er in de AVG staat, wat er wijzigt en wat de AVG concreet betekent voor een ondernemer. In de volgende blog is vervolgens ingezoomd op de verantwoordingsplicht die voor organisaties geldt. In de derde blog is overzichtelijk uiteengezet welke acties ondernemers moeten nemen om hun onderneming in overeenstemming te brengen met de AVG. Ook hebben wij voor ondernemers uit de regio Haarlem en omstreken masterclasses gegeven, waarmee deze ondernemers zijn geïnformeerd over wat de AVG voor hen betekent. 

De kennis van Spectrum Advocaten

Bij Spectrum Advocaten staat het ontzorgen van de MKB'ers op juridisch gebied voorop. Wij richten ons onder andere op het ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht en intellectueel eigendomsrecht. De advocaten houden zich met al deze rechtsgebieden bezig, maar hebben ook elk hun eigen specialisme, waardoor de benodigde kennis en kunde in huis is om de MKB'er optimaal te kunnen bijstaan. Juridische vraagstukken nemen wij graag uit handen, zodat u zich volledig op uw onderneming kunt richten.

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl