Detachering

U heeft een project lopen waarbij veel juridische vraagstukken spelen en contracten moeten worden opgesteld? Er speelt een reorganisatie, herstructurering, aan- of verkoop? U heeft behoefte aan een juridische beoordeling van uw bedrijfsvoering? Of wilt weten of uw onderneming nog voldoet aan de wet- en regelgeving?

In deze en andere gevallen is het efficiënt dat een advocaat ter plekke de balans opneemt en volledig tot uw beschikking staat. Een van onze advocaten kan u via detachering of als interimmer de gewenste ondersteuning bieden. Een flexibele en efficiënte oplossing voor een tijdelijk behoefte.

U heeft op deze manier niet alleen de beschikking over een deskundige advocaat, maar feitelijk over de gehele knowhow van Spectrum Advocaten. U hoeft geen extra juridisch medewerker in dienst te nemen, heeft geen administratieve rompslomp en werknemerslasten en hoeft geen provisie te betalen. De opdracht wordt, in overleg met u, gedurende een bepaalde periode en op afgestemde dagen of dagdelen uitgevoerd. Er wordt gewerkt op basis van een uurtarief of een vast dag(deel)tarief. Zo heeft u op voorhand inzicht in de kosten. 

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl