Irene Epe

Mr. Irene Epe is advocaat sinds 2013. Na afronding van haar studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam is zij haar carrière als advocaat begonnen bij een advocatenkantoor in Haarlem. Sinds november 2017 versterkt zij het team van Spectrum Advocaten.

Irene heeft de afgelopen jaren een brede algemene praktijk gevoerd, waardoor zij kennis heeft op diverse gebieden van het recht. Zij heeft zowel een advies- als een procespraktijk en weet daardoor de weg binnen én buiten de rechtszaal te vinden.

Bij Spectrum Advocaten richt Irene zich voornamelijk op het arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht en verbintenissenrecht.

Irene wist al op jonge leeftijd dat zij in de advocatuur wilde gaan werken en heeft zich daarin niet laten tegenhouden. Dit is ook kenmerkend voor de manier waarop zij haar praktijk voert: Irene gaat recht op haar doel af. Zij komt snel tot de kern van een juridisch geschil en zet zich ervoor in om op een efficiënte wijze een optimaal resultaat voor haar cliënten te behalen. Zij communiceert op duidelijke wijze met haar cliënten en is daarin recht door zee en is pas tevreden als haar cliënten dat ook zijn.

Neem contact op met Irene Epe

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl