Menno Jansen

Menno Jansen is een zeer deskundige advocaat met een brede ervaring in de advisering van kleine en middelgrote ondernemingen op diverse rechtsgebieden. Menno ziet snel de juridische oplossing en denkt vaak out-of-the-box; alles om vlot en efficiënt resultaat te bereiken voor zijn cliënten.

Menno is advocaat sinds 1993 en gestart in de brede adviespraktijk van een middelgroot kantoor in de Zaanstreek. In 2000 zette hij een advocatenkantoor op in Amsterdam, waarna hij in 2007 terugkeerde naar het arrondissement Haarlem.

Menno is gespecialiseerd in het ondernemings-, contracten- en intellectueel eigendomsrecht. Hij heeft cliënten uit diverse sectoren, zoals industrie, cosmetica, uitgeverijen, handelsbedrijven (distributie en agentuur) dienstverleners en middenstand, bijgestaan. Zijn werk varieert van (mondeling en schriftelijk) adviseren tot onderhandelen en procederen. Ook heeft hij ruime ervaring met advisering bij bedrijfsovernames en conflicten tussen aandeelhouders.

Cliënten stellen zijn praktische en doortastende aanpak zeer op prijs.

Verder werkt Menno vaak nauw samen met accountants en fiscalisten, zodat hij zeer goed is ingevoerd in de financiële en fiscale aspecten van uw zaak.

Naast zijn werk als advocaat is Menno actief als voorzitter van Stichting Beursvloer IJmond, een stichting met als doel om maatschappelijke organisaties in de gelegenheid te stellen om ondersteuning te vragen aan bedrijven bij vervulling van hun praktische wensen en behoeften. Daarnaast vervult Menno een commissariaat bij een middelgrote onderneming. 

Neem contact op met Menno Jansen

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl