Netwerk

Uw partner in recht en andere zaken

Een zo breed mogelijk platform voor u

Twee weten meer dan één. En dus hechten wij bij Spectrum Advocaten veel waarde aan uw en ons netwerk.

Een juridisch vraagstuk staat zelden op zichzelf. Wij weten, op basis van onze ruime ervaring, precies wanneer we wie moeten inschakelen om u op de meest efficiënte wijze bij te kunnen staan. Denk aan een fiscalist, notaris, accountant of andere specialist. We kunnen hierbij samenwerken met uw eigen specialist of met iemand uit ons netwerk.

Maar we gaan verder dan dat. We richten ons actief op het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van ons en uw zakelijke netwerk. Schatten wij in dat het zinvol is om u kennis te laten maken met een van onze andere cliënten? Bijvoorbeeld omdat wij vermoeden dat u elkaar zakelijk kunt versterken? Dan stellen wij u graag aan elkaar voor. In dat kader organiseren wij bijvoorbeeld ook informele bijeenkomsten waarop onze cliënten kennis met elkaar kunnen maken.

Niet alleen ons netwerk, maar ook onze kennis en ervaring delen wij met onze cliënten. Zo geven wij desgewenst ondersteuning aan bijvoorbeeld HR-afdelingen, afdelingen debiteurenbeheer en juridische afdelingen. Wij bieden lezingen en workshops aan, bijvoorbeeld over het incassotraject voor uw administratie en over arbeidsrechtelijke vraagstukken voor uw HR-afdeling. Dit kan bij u of bij ons op kantoor. Het is zelfs mogelijk dat een van onze advocaten tijdelijk, voor één of enkele dagen per week, bij uw bedrijf wordt gedetacheerd om juridische ondersteuning te geven.

Wij zijn bij Spectrum Advocaten graag allround partner van onze cliënten en bieden met plezier een platform voor ondernemers in bredere dan alleen juridische zin.

Onze advocaten zijn aangesloten bij:

 

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl