Ontslagrecht en reorganisatie

Hoe vervelend ook, soms moet van één of meerdere werknemers de arbeidsovereenkomst worden beëindigd. Bijvoorbeeld vanwege bedrijfseconomische omstandigheden, een reorganisatie, het onvoldoende functioneren van de werknemer, een verschil van inzicht over de invulling van de werkzaamheden of een verstoorde arbeidsrelatie.

Goede begeleiding van zowel de werkgever als de werknemer is in dit soort situaties van groot belang. Zeker ook omdat het ontslagrecht continu in beweging is. Met het juiste advies kunnen de betrokkenen het ontslagtraject juridisch goed laten verlopen en weloverwogen keuzes maken.

Voor een werknemer is het, en dat is zacht uitgedrukt, erg vervelend wanneer zijn  arbeidsovereenkomst gedwongen wordt beëindigd. Of het ontslag nu terecht of onterecht is; goed juridisch advies is altijd onmisbaar. Spectrum Advocaten staat voor zowel werkgevers als werknemers klaar met deskundig advies. We proberen er, in het belang van beide partijen, zonder rechter uit te komen. Helaas is in sommige gevallen de gang naar de rechter onvermijdelijk. 

Overige rechtsgebieden

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl