Oprichting van een bedrijf

U wilt een bedrijf starten? Dan komt er veel op u af. Een hele belangrijke beslissing is die voor de juiste juridische structuur. Wilt u bijvoorbeeld een eenmanszaak oprichten, een vennootschap onder firma, een besloten vennootschap of een buitenlandse vennootschap? Iedere mogelijkheid kent verschillende regels en heeft diverse gevolgen voor onder meer aansprakelijkheid en belastingdruk.

Onze advocaten kunnen u adviseren over de beste juridische structuur voor uw onderneming. Wij werken samen met fiscalisten, accountants en notarissen binnen ons of uw netwerk. Zo nemen wij alle fiscale en financiële overwegingen mee in ons advies aan u.

Wij denken met u mee, adviseren u en stellen de benodigde documenten op of beoordelen deze. Denk hierbij aan statuten, aandeelhouders- en samenwerkingsovereenkomsten en directiereglementen. Wij kunnen u bovendien adviseren over (alternatieve) financieringsvormen ten behoeve van de startfase van uw onderneming. Is er sprake van meerdere vennoten? Dan helpen wij u graag bij het vastleggen van de onderlinge afspraken. Zo voorkomt u onduidelijkheden en geschillen.

 

 

Overige rechtsgebieden

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl