Opstellen en beoordelen van contracten

Als ondernemer heeft u te maken met uiteenlopende partijen. Om deze contacten in goede banen te leiden, zijn heldere afspraken nodig. Deze moeten worden vastgelegd in een juridisch steekhoudende overeenkomst.

Iedere overeenkomst vraagt om een eigen specifieke aanpak. Wij houden onder andere rekening met het product dat of de dienst die u levert, uw bedrijfsvoering en beleid en het branchegebruik. Een goed contract kan discussie voorkomen en de uitkomst van eventuele geschillen positief beïnvloeden. Natuurlijk streeft u naar overeenkomsten met voor u zo gunstig mogelijke voorwaarden. Risico’s en aansprakelijkheden wilt u waar mogelijk afdekken en dus inventariseren wij zowel uw feitelijke als juridische risico’s.

Bij Spectrum Advocaten beoordelen wij uw bestaande contracten en stellen we indien nodig nieuwe contracten op. Denk hierbij onder andere aan franchise-, agentuur-, koop/verkoop-, distributie-, transport-, lening-, aannemings- en exclusiviteitsovereenkomsten.

Ontstaat er ondanks alles toch een geschil over de uitvoering van een overeenkomst? Dan staan wij u vanzelfsprekend met juridische raad en daad bij.

Overige rechtsgebieden

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl