Over ons

Uw aanspreekpunt voor alle juridische vraagstukken

Eerlijk, transparant en praktisch

 

U kunt, in uw zakelijke en privéleven, te maken krijgen met uiteenlopende juridische vraagstukken. Deskundig en helder advies is dan van groot belang. Spectrum Advocaten ondersteunt ondernemers en particulieren op eerlijke, transparante en toegankelijke wijze bij hun juridische rechtspositie. U ontzorgen en praktische oplossingen bieden; dat is ons streven.

Als Spectrum Advocaten focussen wij ons op de ondernemer. Als ondernemer wilt u bezig zijn met uw bedrijf en niet met allerlei randzaken. Bij ons kunt u dan ook terecht voor alle rechtsgebieden waarmee u als ondernemer te maken krijgt. U heeft bij ons één aanspreekpunt, maar daarachter staat een compleet team gespecialiseerde advocaten klaar dat u met al uw juridische vragen kan helpen.

Onze manier van werken leidt tot hoogwaardige, efficiënte juridische bijstand. Onze tariefstelling is concurrerend en flexibel. In sommige gevallen zijn vaste (project)prijzen mogelijk of kan het tarief afhankelijk worden gesteld van het belang van de zaak. Wij scheppen graag vooraf duidelijkheid over de omvang van juridische kosten.

Er is daarnaast nog iets dat ons van andere advocatenkantoren onderscheidt: wij proberen ook onze relaties met elkaar te verbinden. Zo laten wij onze cliënten niet alleen putten uit ons, maar ook uit elkaars netwerk. Spectrum Advocaten is daarmee een platform voor ondernemers in bredere dan alleen juridische zin.

 
Ondersteuning
Administratie
Wouter Duineveld
advocaat
Michael de Jong
Advocaat
Menno Jansen
Advocaat-partner
Wouter Schellart
Advocaat-partner
Marten van Buiten
Advocaat-partner
Michael de Jong
Advocaat

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl