Overname & fusie

Mocht u uw onderneming of een onderdeel daarvan willen verkopen of juist een (onderdeel van een) onderneming willen kopen, dan zult u niet over één nacht ijs gaan. Het is een traject vol afwegingen. Een belangrijk aspect is het juridische aspect; er moeten altijd één of meerdere overeenkomsten worden opgesteld. Spectrum Advocaten begeleidt uw aandelentransacties en activa/passiva-transacties. Ook kunnen wij een juridische due dilligence voor u verrichten; een onderzoek dat de juridische risico’s van een bedrijf in kaart brengt.

Bij uw fusie- of overnametraject werken wij nauw samen met fiscalisten, accountants en notarissen binnen ons of uw netwerk. Fiscale en financiële overwegingen spelen, naast de juridische overwegingen, namelijk een belangrijke rol. Ook bij het opstellen van de benodigde contracten putten we uit de ruime expertise en ervaring die aanwezig is binnen ons netwerk.

Overige rechtsgebieden

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl