Wouter Duineveld

Wouter vervult sinds 2013 diverse juridische functies. Hij begon als juridisch adviseur bij de gemeente Heemskerk, waar zijn interesse voor het bestuursrecht begon. Vervolgens studeerde hij in 2014 af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zijn specialisatie was Bedrijfsrecht, waardoor hij verder geïnteresseerd raakte in met name het MKB.

Na enkele jaren bezwaar- en beroepschriften te hebben behandeld namens de gemeente, maakte hij in 2018 de overstap naar de advocatuur. Gedurende zijn opleiding tot advocaat heeft Wouter een algemene, brede praktijk gevoerd. Op die manier heeft hij kennis opgedaan in diverse rechtsgebieden. Hij voerde zowel een advies- als procespraktijk, waardoor hij ervaring heeft opgedaan binnen en buiten de rechtszaal.

Sinds 2020 werkt Wouter bij Spectrum advocaten. Zijn ervaring in het bestuursrecht en interesse in het arbeidsrecht, maken dat hij zich voornamelijk richt op deze rechtsgebieden.

Wouter is zeer actief in de regio Kennemerland. Hij is lid van Rotaryclub Uitgeest-Heemskerk, de Nederlandse Tafelronde Kennemerland (RT44) en BNI Marquette Heemskerk. Tevens vervult hij een bestuursfunctie bij Stichting Ezelsvrienden, welke hij in 2010 met vrienden heeft opgericht. Wouter komt daarbij zelf uit Heemskerk en dit alles maakt dat hij de omgeving, de mensen en de bedrijven kent. 

Wouter houdt ervan om zaken praktisch en oplossingsgericht aan te pakken. Heeft u een (juridische) vraag of loopt u tegen een probleem aan? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl