Wouter Schellart

Mr. Wouter Schellart (1977) is advocaat sinds 2004. Na zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam met als afstudeerrichting “intellectueel eigendom” was Wouter werkzaam als bedrijfsjuridisch adviseur bij de Koninklijke Metaalunie. Bij deze werkgeversorganisatie voor het MKB in de metaalbranche adviseerde Wouter aangesloten bedrijven over juridische aangelegenheden, met name op verbintenisrechtelijk gebied.

Omdat de werkzaamheden naar zijn gevoel te veel beperkt bleven tot advisering, maakte Wouter in 2004 de overstap naar de advocatuur. Zijn loopbaan begon Wouter bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten te Haarlem, waar hij zich binnen zijn algemene advies- en procespraktijk met name bezighield met contracten-, ondernemings- en arbeidsrecht. In 2010 rondde Wouter zijn postacademische Grotius-opleiding op het gebied van verbintenissenrecht met goed gevolg af. Hierdoor kan Wouter zich specialist noemen op het gebied van nationaal en internationaal contracteren.

Op 1 januari 2013 maakte Wouter de overstap naar Spectrum Advocaten. Hier kan hij als advocaat-partner het ondernemerschap combineren met het voeren van een commerciële praktijk. In het hechte team van Spectrum Advocaten, waar korte lijnen, enthousiasme en dienstverlening op hoogstaand niveau de boventoon voeren, voelt Wouter zich als een vis in het water.

Indien zich een vraag of een geschil voordoet op het gebied van contracten- of arbeidsrecht, dan bent u bij Wouter aan het juiste adres. Wouter weet snel tot de kern van een probleem te komen en daar kundig over te adviseren. Indien het belang van de cliënt dit vergt, zal hij zoeken naar een minnelijke oplossing. Maar wanneer dat nodig is, staat hij zijn mannetje in de rechtszaal. Daarom wordt Wouter door zijn cliënten, zowel particulieren als ondernemers, met recht als een zeer prettige sparringpartner en kundige belangenbehartiger ervaren. 

Neem contact op met Wouter Schellart

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl