Over ons

U kunt, in uw zakelijke en privéleven, te maken krijgen met uiteenlopende juridische vraagstukken. Deskundig en helder advies is dan van groot belang. Spectrum Advocaten ondersteunt ondernemers en particulieren op eerlijke, transparante en toegankelijke wijze bij hun juridische rechtspositie. U ontzorgen en praktische oplossingen bieden; dat is ons streven.

Als Spectrum Advocaten focussen wij ons op de ondernemer. Als ondernemer wilt u bezig zijn met uw bedrijf en niet met allerlei randzaken. Bij ons kunt u dan ook terecht voor alle rechtsgebieden waarmee u als ondernemer te maken krijgt. U heeft bij ons één aanspreekpunt, maar daarachter staat een compleet team gespecialiseerde advocaten klaar dat u met al uw juridische vragen kan helpen.

Onze manier van werken leidt tot hoogwaardige, efficiënte juridische bijstand. Onze tariefstelling is concurrerend en flexibel. In sommige gevallen zijn vaste (project)prijzen mogelijk of kan het tarief afhankelijk worden gesteld van het belang van de zaak. Wij scheppen graag vooraf duidelijkheid over de omvang van juridische kosten.

Er is daarnaast nog iets dat ons van andere advocatenkantoren onderscheidt: wij proberen ook onze relaties met elkaar te verbinden. Zo laten wij onze cliënten niet alleen putten uit ons, maar ook uit elkaars netwerk. Spectrum Advocaten is daarmee een platform voor ondernemers in bredere dan alleen juridische zin.

Eerlijk en transparant met een praktische kijk op zaken.