Team

Menno Jansen

   

Menno Jansen is een ervaren advocaat met uitgebreide expertise in het adviseren van middelgrote ondernemingen over een breed scala aan juridische problemen. Bekend om zijn vermogen om snel praktische oplossingen te identificeren, benadert Menno juridische vraagstukken met creativiteit en efficiëntie.

Menno Jansen

Wouter Schellart

   

Mr. Wouter Schellart (1977) is advocaat sinds 2004. Na zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam, was Wouter werkzaam als bedrijfsjuridisch adviseur bij de Koninklijke Metaalunie. Bij deze werkgeversorganisatie voor het MKB in de metaal en techniek adviseerde Wouter aangesloten bedrijven over juridische aangelegenheden, met name op verbintenisrechtelijk gebied.

Wouter Schellart

Michael de Jong

   

Michael studeerde in 2016 af aan de Universiteit Leiden in de specialisatie Ondernemingsrecht. Tijdens zijn studie liep hij enkele maanden stage bij een middelgroot advocatenkantoor in Leiden. Ook heeft Michael na zijn studie stage gelopen bij een advocatenkantoor op Curaçao. Michael is zijn carrière begonnen in de bancaire sector en is sinds 2018 werkzaam bij Spectrum Advocaten.

Michael de Jong

Wouter Duineveld

   

Wouter vervult sinds 2013 diverse juridische functies. Hij begon als juridisch adviseur bij de gemeente Heemskerk, waar zijn interesse voor het bestuursrecht begon. Vervolgens studeerde hij in 2014 af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zijn specialisatie was Bedrijfsrecht, waardoor hij verder geïnteresseerd raakte in met name het MKB.

Wouter Duineveld

Hilde Nobel

   

Sinds 2024 is Hilde advocaat bij Spectrum advocaten. Zij richt zich in haar praktijk op vastgoedzaken, daarbij heeft zij een bijzondere interesse in het huurrecht.

Hilde Nobel

Marijke Burke-Bos

 

Marijke Burke-Bos heeft ruime ervaring als juridisch secretaresse. Zij is de steun en toeverlaat van onze advocaten en het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Als verbindende schakel tussen cliënt en advocaat wordt zij door zowel haar collega's als onze cliënten zeer gewaardeerd.

Marijke Burke-Bos

Ecem Karademir

 

Ecem is een gepassioneerde studente rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit in Amsterdam. Met haar toewijding en kennis ondersteunt zij als juridisch secretaresse samen met Marijke.

Ecem Karademir

Wij zijn er als advocaten voor u als ondernemer,
ook vóórdat u ons nodig heeft!