Ondernemingsrecht

Ondernemers zijn er in vele soorten en maten. En allemaal hebben ze specifieke ideeën over het voeren van hun onderneming. Zo zult ook ú uw wensen en eisen hebben. Maar ziet u door de bomen vol juridische regels het bos nog wel? Als uw advocaat ondernemingsrecht staan wij u met raad en daad bij en geven u in- en overzicht. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissingen neemt en heeft u de garantie dat uw bedrijfsvoering juridisch goed vastligt.

Natuurlijk wilt u het best mogelijke advies en resultaat. Dat vraagt vaak om een multidisciplinaire benadering. We houden dan ook waar nodig nauw contact met uw andere adviseurs of putten uit ons brede netwerk en vragen een accountant, notaris of belastingadviseur om mee te kijken.

Onze diensten op het gebied van ondernemingsrecht zijn onder andere:

  • U ontvangt van ons een deskundig advies over de juridische vorm van uw onderneming. Hierbij houden we rekening met aansprakelijkheid en belastingdruk.
  • Conflicten tussen aandeelhouders, vennoten of directieleden; met ons strategisch advies kunt u ze voorkomen of snel oplossen.
  • Het juridisch correct leiden van uw onderneming vraagt om uiteenlopende protocollen. Wij stellen onder andere statuten, aandeelhouders-, management- en samenwerkingsovereenkomsten op.
  • U moet als ondernemer op veel zaken letten. Benut u wel alle subsidies en premies? Zijn uw verzekeringen in orde en is uw pensioen geregeld? Kunt u uw contracten nakomen? Bij ons krijgt u helder, proactief advies.

Heeft u een vraag over ondernemingsrecht?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

"Wanneer binnen de onderneming conflicten ontstaan tussen de aandeelhouders, de vennoten of binnen de directie kunnen wij u strategisch adviseren over de mogelijk oplossingen om dit soort conflicten te vermijden of op te lossen."

Wij zijn er als advocaten voor u als ondernemer,
ook vóórdat u ons nodig heeft!