Hilde Nobel

Sinds 2024 is Hilde advocaat bij Spectrum advocaten. Zij richt zich in haar praktijk op vastgoedzaken, daarbij heeft zij een bijzondere interesse in het huurrecht.

Hilde heeft een uitgebreide werkervaring in de juridische sector. Zij heeft ervaring opgedaan bij verschillende middelgrote advocatenkantoren, waarbij zij een algemene advies- en procespraktijk had. Hilde heeft zich gedurende haar loopbaan steeds verder gespecialiseerd in het vastgoed. Op dit moment volgt zij de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrecht advocaten, welke opleiding zij medio 2024 zal voltooien.

Hilde is betrokken bij zowel advies- als proceszaken. Een oplossing zonder rechterlijke tussenkomst is vaak mogelijk, maar als dat niet lukt dan schroomt zij niet om een procedure te starten.

Hilde houdt ervan om zaken praktisch en oplossingsgericht aan te pakken. Zij is een doelgerichte advocaat die kijkt naar het verhaal achter het geschil. Hilde is een analytisch denker en pakt een probleem vanuit verschillende invalshoeken aan om op die manier het meest optimale resultaat te bereiken.

Nevenfuncties en activiteiten

  • Lid van de Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ);
  • Aspirant lid van de Vereniging voor Huurrecht Advocaten;
  • Lid van de Jonge Balie Noord-Holland;

Hilde Nobel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  06-12 39 82 33
  hilde@spectrumadvocaten.nl
  LinkedIn

Wij zijn er als advocaten voor u als ondernemer,
ook vóórdat u ons nodig heeft!