Menno Jansen

Menno Jansen is een ervaren advocaat met uitgebreide expertise in het adviseren van middelgrote ondernemingen over een breed scala aan juridische problemen. Bekend om zijn vermogen om snel praktische oplossingen te identificeren, benadert Menno juridische vraagstukken met creativiteit en efficiëntie.

Sinds zijn start in de advocatuur in 1993 heeft Menno een solide carrière opgebouwd. Hij richtte in 2000 een advocatenkantoor op in Amsterdam en keerde in 2007 terug naar Haarlem, waar hij de grondslag legde voor Spectrum Advocaten.

Menno heeft zich gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vastgoedrecht, contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht. Hij staat cliënten uit uiteenlopende sectoren bij, waaronder de projectontwikkeling, automotive, off-shore, en handelsbedrijven. Zijn werkzaamheden variëren van adviseren tot onderhandelen en procederen, waarbij hij ook ruime ervaring heeft met bedrijfsovernames en het oplossen van aandeelhoudersconflicten.

Cliënten waarderen Menno om zijn doelgerichte en praktische benadering van juridische vraagstukken. Zijn samenwerking met accountants en fiscalisten zorgt ervoor dat hij een goed begrip heeft van de financiële en fiscale aspecten die spelen bij juridische kwesties. Inmiddels heeft hij ook een opleiding gevolgd aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University, in bedrijfswaarderingen en met name de techniek daarachter, zodat hij ondernemers breed kan adviseren bij de verkoop van hun bedrijf.

Naast zijn juridische werkzaamheden, bekleedt Menno een commissariaat bij een middelgrote onderneming, waar hij zijn expertise en ervaring inzet om bij te dragen aan de strategische richting van de onderneming.

  06-30 64 22 23
  menno@spectrumadvocaten.nl
  LinkedIn

Wij zijn er als advocaten voor u als ondernemer,
ook vóórdat u ons nodig heeft!