Één plek voor vele rechtsgebieden

U zult het herkennen: als ondernemer krijgt u te maken met uiteenlopende rechtsgebieden. En hoewel ieder rechtsgebied eigen wetten en regels heeft, hebben ze onderling veel raakvlakken. Vandaar dat Spectrum Advocaten zich niet beperkt tot één rechtsgebied. Al onze advocaten voeren een algemene praktijk, maar hebben daarnaast ieder een eigen specialisme. Zo bestrijken wij uiteenlopende rechtsgebieden. Deze integrale aanpak is in uw voordeel. Het maakt dat we uw zaak in een breder perspectief kunnen plaatsen. En dat leidt tot hoogwaardige, efficiënte bijstand!

Extra voordeel voor u: u heeft één laagdrempelig aanspreekpunt voor alle juridische kwesties die op uw pad komen.

Arbeidsrecht

Arbeidsconflicten; ze zijn vaak ingrijpend en altijd ongewenst. Heeft u een arbeidsrechtelijk vraagstuk of probleem? Als gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat helpen wij u graag met heldere antwoorden en vlotte oplossingen.

Arbeidsrecht

Bestuursrecht

Ruimtelijk bestuursrecht is de hoeksteen van de regelgeving die de fysieke ordening van ons land beheert: van projectontwikkeling bij nieuwbouw  verbouw van woningen, tot transformatie van bestaande kantoorgebouwen. Als advocaten gespecialiseerd in dit rechtsgebied, staan wij klaar om onze cliënten bij te staan in een breed scala aan kwesties, variërend van vergunningsaanvragen, bezwaar en beroepsprocedures bij de bestuursrechter, tot geschillen over bestemmingsplannen. 

Bestuursrecht

Contractenrecht

Waar partijen samenwerken, is het van belang dat zij weten waar zij aan toe zijn en wat zij van elkaar mogen verwachten. Een contract moet daarom begrijpelijk zijn en bij voorkeur niet te lijvig. Als gespecialiseerde advocaat contractenrecht ondersteunen wij u graag.

Contractenrecht

Intellectueel eigendomsrecht

U bent de bedenker of maker van bijvoorbeeld een product, merk, logo, handelsnaam, domeinnaam, muziekstuk of literair werk? Dan wilt u deze zaken exclusief houden en beschermen tegen inbreuk, misbruik en gebruik door anderen. U wilt dus uw intellectueel eigendomsrecht beschermen.

Intellectueel eigendomsrecht

Ondernemingsrecht

Ondernemers zijn er in vele soorten en maten. En allemaal hebben ze specifieke ideeën over het voeren van hun onderneming. Zo zult ook ú uw wensen en eisen hebben. Maar ziet u door de bomen vol juridische regels het bos nog wel? Als uw advocaat ondernemingsrecht staan wij u met raad en daad bij en geven u in- en overzicht. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissingen neemt en heeft u de garantie dat uw bedrijfsvoering juridisch goed vastligt.

Ondernemingsrecht

Vastgoedrecht

Vastgoedrecht is erg omvangrijk en omvat al het recht dat te maken heeft met onroerend goed. Zowel bedrijven als personen komen in aanraking met dit recht. Bijvoorbeeld wanneer u onroerend goed (ver)koopt, (ver)huurt, (ver)bouwt of ontwikkelt. Onze vastgoedrechtdiensten zijn daarom uiteenlopend.

Vastgoedrecht

Eerlijk en transparant met een praktische kijk op zaken.