Marten van Buiten

Marten van Buiten (1978) is advocaat sinds 2004. Voor zijn toetreding tot de maatschap Spectrum Advocaten werkte hij ruim acht jaar in de Zaanstreek bij Duijn Bloem Voss Advocaten. Daarvoor was hij werkzaam als paralegal en extern bedrijfsjurist bij Van der Goen Advocaten in Soest.

Marten voert zowel een proces- als een adviespraktijk en werkt voornamelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen. Hij houdt zich bezig met ondernemings-, contracten- en aansprakelijkheidsrecht en meer in het bijzonder met onroerend goedrecht (waaronder ook huur-, bouw- en bestuursrecht). Marten heeft op deze rechtsgebieden diverse verdiepingscursussen gevolgd. In 2017 rondde hij zijn Grotius-specialisatieopleiding Onroerend goedrecht succesvol af. Marten is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen en de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten.

Marten staat als laagdrempelig aanspreekpunt voor al zijn cliënten klaar met raad en daad. Hij pakt de problemen direct bij de kop en lost deze op de meest efficiënte manier op. Zoveel mogelijk zonder rechterlijke tussenkomst, maar als het nodig is, wordt een procedure niet geschuwd. Zijn cliënten waarderen zijn vasthoudendheid en creativiteit zeer.

Naast de advocatuur begeeft Marten zich met veel plezier en overgave op het bestuurlijke, organisatorische en maatschappelijke vlak. Zo was hij als vrijwilliger verbonden aan de rechtswinkel te Baarn, is hij voorzitter geweest van de Jonge Balie Haarlem en is hij al jaren lid van de Ronde Tafel Zaanstreek, Tafel 72.

Neem contact op met Marten van Buiten

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl